SC PAN RIZ IMPEX SRL

Compania a fost infiintata in 2002 si are ca principal obiect de activitate constructia de drumuri, iar ca activitati secundare constructii civile si prestari de servicii .

Societatea dispune de personal de o inalta calificare tehnica si profesionala, capabil sa rezolve cele mai diverse probleme aparute in procesul tehnologic, venind cu propuneri si idei, consultanta tehnica de specialitate pentru potentialii clienti , astfel incat acestia sa obtina maximum din ceea ce si-au propus sa faca.

Deasemenea, compania dispune de implementarea unui sistem de management al calitatii conform standardului ISO 9001, mediului conform standardului ISO 14001,sanatatii si securitatii ocupationale OHSAS 18001.

 

Compania dispune de un parc performant de utilaje noi care asigura o garantie a calitatii lucrarilor efectuate precum si un randament maxim in timpul lucrarii, buna functionalitate a masinilor si utilajelor facand ca existenta timpilor morti sa fie nula. Lista utilajelor o puteti vedea enumerata mai jos pentru a avea o imagine completa asupra dotarii companiei noastre.
Atat personalul tehnic cat si cel muncitor, precum si mecanicii deserventi pentru utilaje si mijloacele de trasport auto, dispune de o bogata experienta in domeniul constructiilor, participand la realizarea multor obiective in domeniul constructiilor .
Va invitam sa apelati cu incredere la serviciile companiei noastre pentru a putea realiza impreuna cu maximum de eficienta obiectivele pe care vi le propuneti.

"Inalta calificare tehnica si profesionala capabili sa rezolvam cele mai diverse probleme aparute in procesul tehnologic."